פשטידת מיני ברוקולי קלה להכנה

אני אוהבת מיני ברוקולי כי הוא מייתר את שלב קיצוץ הברוקולי לחתיכות קטנות יותר בזמן הכנת פשטידת ברוקולי וחוסך זמן רב. צריך רק להוציא מהמקפיא, להפשיר במסננת תחת מים זורמים חמים, להוסיף את המרכיבים האחרים בפשטידה, לערבב היטב ולהעביר לתבנית פיירקס משומנת - וקיבלתם פשטידה מעולה וקלה להכנה שכל המשפחה תאהב.
 

להכנת פשטידת הברוקולי הנהדרת הזו השתמשתי במוצר חדש על המדף מבית חברת "סנפרוסט" - מיני ברוקולי קפוא, באריזה שמכילה 600 גרם (את כל המידע על הערכים התזונתיים תוכלו למצוא כאן).


פשטידת מיני ברוקולי
מרכיבים:
  • חבילת מיני ברוקולי
  • חבילת שמנת לבישול או שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 בצלים בינונים מגוררים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מלח - כחצי כפית (או יותר, אם אתם אוהבים מלוח)
  • מעט פלפל - אופציונאלי
הכנה:

מפשירים את הברוקולי במסננת מתחת למים חמים, ומסננים את המים היטב. מערבבים היטב בקערה את הברוקולי עם יתר המרכיבים ומעבירים לתבנית פיירקס משומנת. את התבנית מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, לאפיה של כ- 45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

 
 


בסדרת המוצרים החדשה שקיבלתי להתנסות תמצאו גם מארזים של מיני כרובית, שיתאימו היטב גם הם להכנת פשטידות, כרובית מטוגנת, או לביבות כרובית - כמו הלביבות שהכנתי עם חבילת המיני כרובית שקיבלתי (המתכון יעלה בקרוב לבלוג).




 

תגובות