2 מצרכים, 5 דקות עבודה, 20 דקות בתנור - ויש לכם קרואסונים חמים ונוטפי שוקולד!
מרכיבים (לכ- 24 קרואסונים):
- בצק שמרים (מהחבילות הקפואות שמוכרים בסופר).
- חפיסת שוקולד - באיזה שעם שמתחשק לכם.
הכנה:
לאחר שמפשירים את הבצק, חותכים את בצק השמרים לארבעה חלקים שווים. כל חלק חותכים למשולשים. שוברים חתיכות מחפיסת השוקולד ומניחים בקצה הרחב של המשולש.
אני השתמשתי בשוקולד עם עדשים שנמסו באפיה ונתנו קראנצ'יות מפתיעה למאפים. אפשר להשתמש במגוון רחב של סוגי שוקולד שונים בכל פעם שמכינים את הקרואסונים הקלים האלה ולשחק עם מה שיש בבית.
מגלגלים את המשולשים מהקצה הרחב פנימה ועד לקצה הצר.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות, כ- 20 דקות או עד שהמאפים מזהיבים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה