אם אתם אוהבים סלק אתם בטח יודעים שאחרי שמקלפים אותו קרש החיתוך נראה דומה לזירת רצח של דקסטר, והידיים שלכם ישארו סגולות-אדמדמות לנצח.
כדי לעזור לנו להימנע מהתופעות המעצבנות האלה אבל עדיין ליהנות ממרק קובה אדום, מחזרת ביתית או מצ'יפס סלק ביתי, הוציאה סנפרוסט סדרה חדשה של סלק קפוא, קלוף ומוכן לבישול. עם הסלק החדש הכנתי צ'יפס סלק מהיר הכנה במקום לשלם הון תועפות על צ'יפס ירקות שורש קנוי שהוא אמנם טעים אבל גם יקר ופחות בריא. עם אותו המתכון אפשר להכין גם צ'יפס בטטה ואז הצלחת תהיה צבעונית וטעימה אפילו יותר.
מרכיבים:
4 סלק בינונים
שמן זית
מלח ופלפל
ישר מההקפאה. תנו להם להפשיר או זרזו הליכים במיקרו.
הכנה:
פורסים דק דק את פרוסות הסלק, רצוי במנדולינה. מחממים תנור לחום של 200 מעלות, ובינתיים מפזרים את פרוסות הסלק על תבנית אפיה עליה הנחתם מבעוד מועד דף אפיה. משפריצים שמן זית עם שפריצר, או מזלפים ישירות מהבקבוק. זורים מלח ופלפל ומעבירים לתנור ל- 15-20 דקות. היזהרו לא לשרוף את הסלק!
בתיאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה