טעמים חדשים בסדרת "בונז'ור ולתנור" - נוגט, תפוחי עץ וקינמון

מאפה שמרים טרי הוא אחד הדברים הטעימים ביותר שאפשר להכין בבית, אבל לא תמיד יש זמן או כוח. 

אם בכל זאת מתחשק לכם להתפנק בקלות בבית עם מאפה שמרים טעים וטרי מהתנור אתם מוזמנים להכיר את סדרת בונז'ור ולתנור שהושקה בהצלחה מרובה השנה בישראל, ולאחרונה התרחבה עם שלושה מוצרים חדשים וטעימים - מאפה נוגט, רוגלך קינמון ומאפה תפוחים.



"בונז'ור ולתנור" היא סדרת מוצרי בצק שמרים קפואים לאפייה ביתית המאפשרים לצרכנים לאפות מאפי שמרים טריים וטעימים בבית, שאף זכתה בתואר "ההשקה המנצחת" של איגוד השיווק הישראלי על מהלך פורץ דרך וחדשני. 

כל מה שצריך לעשות הוא להעביר את המאפים לתבנית, למרוח מעל ביצה טרופה ולהעביר לתנור שחומם ל- 180 מעלות ל-20-25 דקות, ומקבלים מאפים רכים וטעימים. 



עינת פלד, מנהלת השיווק של בונז'ור: "בונז'ור הוא מותג חזק וותיק המוכר לצרכן מעולם  המאפיות. במוצרי בונז'ור ולתנור עשינו מהלך אמיץ מאוד משני היבטים. ראשית בונז'ור נכנסת לראשונה למדף בסופר ופוגשת את הצרכן באופן ישיר. שנית יצרנו כאן קטגוריה צרכנית חדשה לחלוטין, מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית שהצרכן והשוק טרם התנסו בהם. לראשונה הצרכן קיבל אפשרות לקנות מוצרי בצק שמרים קפואים שכל תהליך האפייה שלהם נעשה בתנור הביתי, מדובר במהפכה של ממש. 

את הסדרה והמהלך כולו ביססנו על מחקרים רבים שערכנו, כך שהיינו בטוחים בהצלחתנו, אך עדיין לראות את היווצרות הקטגוריה הזו היא דבר מרשים ביותר. לאחר הצלחת ההשקה החלטנו להרחיב את הסדרה עם עוד שלושה טעמים מפנקים וטעימים: מאפה נוגט, רוגלך קינמון ומאפה תפוחים."

טעמנו את המאפים החדשים ונהננו מהם מאוד. הנוגט מתוק מאוד, וטעם הקינמון ותפוחי העץ מגיעים במתיקות מעודנת יותר, אבל שלושתם מצוינים. המאפים הם פרווה ולכן גם שומרי הכשרות ואפילו האחיינית האלרגית ללקטוז שלי יכלו ליהנות מהם לאחר ארוחת שישי. כולם טעמו מהמאפים והם קיבלו מחמאות רבות. לא פלא שהצלחת התרוקנה מהר.


ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות. 


אודות בונז'ור
חברת בונז'ור הוקמה בשנת 1986. בשנת 2006 הקימה בונז'ור מפעל חדש בקרית גת המעסיק כיום למעלה מ 200 עובדים. ב-2007 נרכשה החברה על ידי קבוצת אסם נסטלה, רכישה אשר העמידה את בונז'ור בחזית הידע והטכנולוגיה של חברת האם המובילה את תחום המזון בארץ ובעולם. בשנת 2016 פתחה בונז'ור רשת בתי מאפה "המאפיה בונז'ור", בשיתוף פעולה עם מאפיות "אגמי". בינואר 2018 השיקה בונז'ור את הסדרה "בונז'ור ולתנור", סדרת מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית.

במהלך השנים התרחב קו המוצרים של בונז'ור וכיום היא מייצרת מגוון עשיר של כ-200 מוצרים ובהם לחמים, לחמניות, בגטים, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות, עוגיות ועוד. המוצרים נאפים ונמכרים טריים  באלפי נקודות ברחבי הארץ – במאפיות פרטיות, בפינות המאפה בשוק הקמעונאי וללקוחות בשוק המוסדי. מוצרי בונז'ור נבחנים ומנצחים במבחני טעימה מול המתחרים באופן תדיר.


תגובות