פסטה ברוטב שמנת פסטו

פסטה ברוטב שמנת פסטו עשיר וסמיך, מתכון קליל ומהיר שמכינים בסך הכל ברבע שעה.



מרכיבים:
חבילת פסטה (400-500 גרם)
500 מ"ל שמנת לבישול 
5 כפות רוטב פסטו
כפית שטוחה מלח
בצל
כף שמן זית



הכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן הזית עד עד להזהבה. מוסיפים את השמנת, המלח ואת רוטב הפסטו ומסמיכים את הרוטב עד למרקם הרצוי. בדרך כלל הרוטב מוכן על אש בינונית בתוך 5-7 דקות. 

במקביל מכינים את הפסטה, מסננים ומפזרים בנדיבות את הרוטב מעל. 











תגובות