עוגת מייפל עשירה ובחושה שמכינים בחמש דקות.
רוצים לשדרג אותה? תוסיפו תוספות מתוקות כמו נטיפי שוקולד או נטיפי חמאת בוטנים, או תוספות קראנצ'יות כמו אגוזים.
למראה מיוחד ומרשים השתמשו בתבנית "באנדט" מיוחדת.
מרכיבים:
2.5 כוסות קמח תופח
4 ביצים
חצי כוס שמן
כוס סוכר
2 כוסות חלב או מיץ תפוזים. ניתן להחליף כוס אחת בשמנת צמחית או יוגורט.
רבע כוס סירופ מייפל
לציפוי:
3/4 כוס סירופ מייפל
אופציונאלי - קינמון, אגוזי מלך, אגוזי פקאן, שוקולד צ'יפס, נטיפי חמאת בוטנים.
הכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות. מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת בלילה חלקה (אל תערבבו יותר מדי).
העבירו לתבנית גדולה או שתי תבניות אינגליש קייק והעבירו לתנור ל- 45-50 דקות, עד שהעוגה יציבה, וזהובה.
הוציאו מהתנור ושיפכו סירופ מייפל בנדיבות על העוגה כשהיא עוד חמימה.
בתבנית באנדט - חכו שתתקרר מעט, היפכו ושיפכו את המייפל.
הפעם השתמשתי בתבנית יציקה מיוחדת חדשה של נעמן, מקולקציית תבניות היציקה לעוגות מעוצבות. שמתאימות למנוסים ולחובבים במטבח כאחד.
לתבניות המגיעות ב- 4 דוגמאות שונות צורה ייחודית, מעניינת ולא שגרתית. הן עשויות יציקת אלומיניום להולכת חום אחידה ולאפייה מהירה ללא הגבלת טמפרטורה.
התבניות החדשות בעלות ציפוי NON STICK המאפשר שימוש מופחת בשמן, מונע הידבקות ומבטיח חילוץ העוגה במהירות, בקלות ובשלמות.
הגימור המוקפד והאיכותי של התבניות מסייע להשיג תוצאות מרשימות ומדויקות יותר. התבניות מתאימות לאפיית עוגות בחושות ועוגות טורט והן קלות לניקוי.
מחיר השקה מיוחד
מחיר השקה מיוחד – 119.9 ₪.
בתוקף עד 23.9.20 ו/או עד גמר המלאי.
להשיג בחנויות נעמן ברחבי הארץ ובאתר.
תגובות
הוסף רשומת תגובה