טעמי החומוס החדשים של צבר - והצעת הגשה

חצי מהמתכונים שלי מתחילים עם טיגון של בצל. כשריח הבצל המטוגן מתפשט בבית אני יודעת שהולך להיות כאן משהו טעים - וככל הנראה גם צבר הבינו זאת משום שזו אחת מהתוספות החדשות והטעימות שהתווספו לחומוסיה של צבר. התוספת טעימה ומתאימה באופן מופלא לחומוס עד כדי כך שלא ברור איך לא חשבו על זה קודם. הרי תמיד כשמזמינים פלאפל או שווארמה מוסיפים למנה חומוס ובצל מטוגן ישירות מהגריל, לא?

כחובבת חריף מושבעת אני מרוצה ביותר גם מהתוספת השניה - פלפל שיפקה, שמוסיף חריפות מענגת לחומוס ובכמות מספקת כדי להבטיח איזון בין החומוס לבין התוספת החריפה, כי הרי מספיק מעט ממנה בכל ניגוב. מי שאינו מורגל בחריף - מומלץ לגשת בזהירות.


וכל מי שרוצה לגוון ולפנק את המשפחה בלי יותר מדי מאמץ צריך רק לפתוח את הקופסה, לפזר כדורי פלאפל סביב התוספת שבמרכז, ולהגיש לשולחן האוכל לצד פיתה חמה שיצאה מהתנור. ההנאה מובטחת!
 
משקל: 400 גר'.
 
כשרות - בד"צ העדה החרדית.
 
מחיר מומלץ לצרכן - 9-10 ש"ח.



Image may contain: food
 התמונה מכאן
 
 
 
*החומוס התקבל לטעימה*

תגובות