רוזלך בחמש דקות משני מרכיבים בלבד!

אורחים מגיעים בהפתעה בעוד רבע שעה? אם יש לכם את שני המרכיבים האלה בבית תוכלו לקבל את פניהם עם ניחוח של מאפה רוזלך פריך במילוי ממרח עוגיות שוקולד צ'יפס שנאפה בתנור. 


מרכיבים:
  • בצק פריך מצונן מוכן לאפיה 
  • ממרח עוגיות שוקולד צ'יפס עם שברי פולי קקאו

אופציות אחרות למילוי: ממרח חלווה, ממרח צוף, ממרח לוטוס, ממרח נוטלה ועוד. אפשר לשדרג גם עם מקופלת, קוקוס קלוי, שברי אגוזים, חלווה או כל תוספת טעימה אחרת שמתחשק. 


הכנה:
פותחים את הבצק הפריך המוכן (אני השתמשתי בבצק מסדרת הבצקים המצוננים ומוכנים לאפיה של שמרית). 
מורחים על פני הבצק את הממרח בו בחרתם להשתמש.
מגלגלים לרולדה, וחותכים לרוזלך. 


אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, במשך כ- 20 דקות או עד שהרוזלך מזהיבים. 


מפזרים אבקת אפיה ומגישים.


תגובות